Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1446
Название: Задоволеність споживачів як основа успіху у бізнесі
Другие названия: SATISFACTION OF CONSUMERS’ REQUIREMENTS AS THE BUSINESS SUCCESS BASIS
Авторы: Бондаренко, Світлана Михайлівна
Ключевые слова: ринок взуття
задоволеність споживачів
лояльність
товар
вивчення потреб споживачів
додавання споживчої вартості
індекс задоволеності споживачів
Дата публикации: дек-2004
Библиографическое описание: Бондаренко С. Задоволеність споживачів як основа успіху у бізнесі [Текст] / С. Бондаренко // Економіст. — 2004. — № 12. — С. 35—37.
Source: Економіст
Краткий осмотр (реферат): Сьогодні задоволення потреб споживачів є базовим принципом здійснення управлінської діяльності будь-якої організації. Для цього доцільно визначити пакет «товар-послуга», розробити систему додавання споживчої вартості, впровадити систему вимірювання виробничої ефективності та налагодити зворотній зв'язок зі споживачами, який грунтується на вивченні ступеня задоволеності споживачів. У передових країнах світу задоволеність споживачів визначається методом соціологічного опитування, за результатами якого розраховуються індекси та показники задоволеності та лояльності споживачів. Використовуючи досвід Стокгольмської економічної школи (Санкт-Петербург, Росія), в Україні протягом 2001-2003 років проводилось соціологічне опитування споживачів Києва з метою визначення рівня конкурентоспроможності, задоволеності споживачів та рейтингу дитячого взуття на українському ринку. Отримані результати показали позитивну тенденцію зростання задоволеності українських споживачів вітчизняною продукцією. Українські підприємства повинні вивчати, що потрібно споживачам і задовольняти ці потреби. Саме за такого підходу можна досягти високої конкурентоспроможності вітчизняного виробника на внутрішньому та світовому ринках. Це сприятиме розвитку ринкової економіки в Україні та руху нашої держави до процвітання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1446
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра менеджменту та публічного адміністрування
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Кафедра управління та смарт-інновацій (УСІ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Bondarenko_2004_P35-37.pdf541,28 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.