Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
русский
English
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
DSpace
JSPUI
DSpace сохраняет и позволяет легкий и открытый доступ ко всем видам цифрового контента, включая текст, изображения, анимированные изображения, MPEG и наборы данных
Узнать больше
Електронний архів КНУТД
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Навчально-науковий інститут культури і креативних індустрій (ННІККІ)
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
URI
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
URI
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 21-30 из 44.
назад
1
2
3
4
5
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2021
Теоретичні аспекти управління персоналом підприємств готельно-ресторанного господарства
Федоренко, А. О.
;
Колісниченко, Т. О.
2-апр-2021
Системно-логічний підхід до організації дистанційного навчання у системі військової освіти
Городянська, Лариса Володимирівна
2021
Відтворення економічних ресурсів: інноваційний аспект
Городянська, Лариса Володимирівна
20-окт-2021
Джерела фінансування житлового забезпечення у Збройних силах України
Городянська, Лариса Володимирівна
;
Цюкало, Людмила Вікторівна
2021
Особливості діяльності закладів готельного господарства в умовах пандемії: світовий та український досвід
Холод, А. А.
;
Борецька, Н. П.
2021
Прогностична функція бізнес-аналітики у підприємницькій діяльності
Пшеничний, Б. М.
;
Лабунська, Л. М.
;
Яворська, О. Г.
ноя-2021
Creative industries development as basis for economic development of Ukraine
Morhulets, Oksana
;
Verhun, Antonina
;
Bondarchuk, Julia
2021
Фуд-дизайн та фудстайлінг – інноваційні напрямки естетичного оформлення і презентації ресторанних страв
Літвінчук, А. Р.
;
Фесак, Є. М.
;
Колісниченко, Т. О.
2021
Пріоритетні напрями безконтактного обслуговування розвитку інноваційних технологій готельного бізнесу в умовах COVID-19
Бойко, В. Є.
;
Кабанець, О. О.
;
Пшеничний, Б. М.
;
Колісниченко, Т. О.
31-янв-2021
Освітній процес в умовах пандемії COVID-19
Нишенко, О. В.
Просмотр
Автор
15
Городянська, Лариса Володимирівна
7
Вергун, А. М.
7
Колісниченко, Т. О.
5
Борецька, Н. П.
4
Нишенко, О. В.
3
Verhun, Antonina
3
Фесак, Є. М.
2
Bondarchuk, Julia
2
Morhulets, Oksana
2
Вакулік, К. С.
.
дальше >
Тема
4
підприємство
4
цифровізація
3
hotel business
3
restaurant business
2
business activity
2
business intelligence
2
creative economy
2
creative industries
2
digitalization
2
economic and social innovations i...
.
дальше >