Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18846
Название: Систематизація різновидів екоупаковки для кавових напоїв
Авторы: Савченко, Ю. О.
Омельченко, Г. В.
Рубанка, А. І.
Ключевые слова: екоупаковка
дизайн
екологічність
кавові напої
товар
Дата публикации: мая-2021
Издательство: Херсонський національний технічний університет
Библиографическое описание: Савченко Ю. О. Систематизація різновидів екоупаковки для кавових напоїв / Ю. О. Савченко, Г. В. Омельченко, А. І. Рубанка // Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості : матеріали ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Херсон, 21 травня 2021 року. – Херсон : ХНТУ, 2021. – С. 78-81.
Краткий осмотр (реферат): Стаття присвячена особливостям різновидів екоупаковки для кавових напоїв, як спосіб екологічної безпеки та охорони навколишнього середовища. Систематизовано різновиди екоупаковки для кавових напоїв, а саме з кукурудзяного крохмалю, кавової гущі, апельсинової кірки, бамбуку, цукрової тростини та наведено їх порівняння. Визначено чинники, які впливають на розвиток інноваційних технологій в області екоупаковки для кавових напоїв.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18846
Faculty: Факультет дизайну
Department: Кафедра ергономіки і дизайну
Располагается в коллекциях:Кафедра моди та стилю (МС)
Матеріали наукових конференцій та семінарів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
P78-81.pdf485,87 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.