Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23833
Название: | Сучасні виклики ресторанного бізнесу в Україні |
Авторы: | Тимейчук, А. М. Харлан, Р. Ю. |
Ключевые слова: | ресторанний бізнес розвиток онлайн-замовлення HoReCa |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Библиографическое описание: | Тимейчук А. М. Сучасні виклики ресторанного бізнесу в Україні / А. М. Тимейчук, Р. Ю. Харлан // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник матеріалів ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 14 квітня 2023 року. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 172-173. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23833 |
Располагается в коллекциях: | Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
INORKKI_2023_P172-173.pdf | 236,9 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.