Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23833
Название: Сучасні виклики ресторанного бізнесу в Україні
Авторы: Тимейчук, А. М.
Харлан, Р. Ю.
Ключевые слова: ресторанний бізнес
розвиток
онлайн-замовлення
HoReCa
Дата публикации: 2023
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Тимейчук А. М. Сучасні виклики ресторанного бізнесу в Україні / А. М. Тимейчук, Р. Ю. Харлан // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник матеріалів ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 14 квітня 2023 року. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 172-173.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23833
Располагается в коллекциях:Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
INORKKI_2023_P172-173.pdf236,9 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.