Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/311
Название: Еклектика як формуючий принцип створення нових моделей одягу у сучасній індустрії моди
Авторы: Чупріна, Н. В.
Яценко, Н. В.
Ключевые слова: eclectic
casual
fashion
fashion design
style
fashion industry
clothes
эклектика
кэжуал
мода
дизайн модной одежды
стиль
индустрия моды
одежда
еклектика
кежуал
мода
дизайн модного одягу
стиль
індустрія моди
одяг
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Чупріна Н. В. Еклектика як формуючий принцип створення нових моделей одягу у сучасній індустрії моди / Н. В. Чупріна, Н. В. Яценко // Вісник КНУТД. - 2015. - № 2 (84) : Серія "Технічні науки". - C. 177-186.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Краткий осмотр (реферат): Досліджено історичні етапи формування еклектичного стилю в костюмі, матеріалізація еклектизму в нових поєднаннях одягу, а також огляд еклектичного стилю у творчості відомих дизайнерів і відомих діячів культурного і політичного життя. На основі ретроспективного аналізу культурно-соціальних чинників виникнення еклектики, запропонований сценарій розвитку еклектики з моменту її формування як стилю в одязі, та її еволюція до наших днів. В ході дослідження формування стилю еклектики і його впливу на сучасну індустрію моди, розглянуто творчість багатьох модних дизайнерів, досліджено соціально-культурні умови, які стали передумовою розвитку еклектики і сформовано певний хронологічний розвиток цього стилю у вигляді огляду кількох десятиріч і до нашого часу включно. Проведено аналіз розвитку еклектики як стилю в одязі, і відзначено ключові моменти його становлення і розповсюдження. Досліджено, що саме спричинило виникнення еклектики в розвитку костюма, а також яким чином еклектика впливає на стан сучасної індустрії моди.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/311
Faculty: Факультет дизайну
Department: Кафедра мистецтва та дизайну костюма
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД
Кафедра мистецтва та дизайну костюма (МДК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
V84_P177-186.pdf594,5 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.