Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/312
Название: Визначення рівня якості поліграфічної продукції від споживчих властивостей паперу
Авторы: Зенкін, А. С.
Бобрусь, О. В.
Ключевые слова: paper cloudiness
forming index
polydiene products
облачность бумаги
индекс формирования
полиграфическая продукция
хмарність паперу
індекс формування
поліграфічна продукція
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Зенкін А. С. Визначення рівня якості поліграфічної продукції від споживчих властивостей паперу / А. С. Зенкін, О. В. Бобрусь // Вісник КНУТД. - 2015. - № 2 (84) : Серія "Технічні науки". - C. 187-192.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Краткий осмотр (реферат): Розроблено моделі оцінок якості, що характеризують хмарність і виявлення міри впливу хмарності паперу на властивості, що характеризують якість друкарської продукції з розробкою рекомендацій поліграфістам по вибору паперу для оцінки характеристик якості паперу для поліграфічних виробництв. Досліджено папір з метою оцінки його хмарності. Розроблено програмно-алгоритмічного забезпечення для оцінки міри коливань параметрів, що характеризують якість друкарської продукції. Розроблений алгоритм для оцінки якості паперу дозволяє провести аналіз його основних властивостей та визначати його придатність до використанню для друку. Розроблені рекомендації про використання паперу, що характеризуються кількісними оцінками властивостей: оптичної щільності, білизни, фарбосприяття, контрасту, розтиску для друку на ньому конкретної продукції: текстові видання, ділова графіка, високохудожні видання і рекламна продукція. Проведені експериментальні дослідження виявили найбільш ефективний параметр, що характеризує хмарність паперу, а саме, індекс формування. Отримані моделі, і допустимі межі коливання властивостей паперу, лягли в основу кількісних оцінок якості паперу для її рекомендації до використання для конкретної друкарської продукції.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/312
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
V84_P187-192.pdf300,91 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.