Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/582
Название: Автоматизація вимірювального контролю температури проби харчового барвника
Авторы: Себко, В. В.
Здоренко, В. Г.
Петухова, К. О.
Мінкова, А. К.
Ключевые слова: automation of the measuring control
food dye
accuracy of measurements
reliability of the control
quality
thermal transducer
автоматизация измерительного контроля
пищевой краситель
точность измерений
достоверность контроля
качество
тепловой преобразователь
автоматизація вимірювального контролю
харчовий барвник
точність вимірювань
вірогідність контролю
якість
тепловий перетворювач
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Автоматизація вимірювального контролю температури проби харчового барвника / В. В. Себко, В. Г. Здоренко, К. О. Петухова, А. К. Мінкова // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2015. - № 4 (88) : Серія "Технічні науки". - C. 49-57.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Краткий осмотр (реферат): Використана методика визначення залежності нормованого сигналу ТЕП від фізико-механічних параметрів проби харчового барвника. На основі універсальних функцій перетворення розроблено алгоритм сумісного визначення електричних і температурних параметрів проби харчового барвника за допомогою автоматизованого вимірювального контролю при реалізації двохпараметрового електромагнітного методу. Розроблена методика визначення електричних і температурних параметрів, яка дозволяє збільшити достовірність вимірювального контролю показників якості харчових барвників.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/582
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
V88_P049-057.pdf297,77 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.