Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/582
Назва: Автоматизація вимірювального контролю температури проби харчового барвника
Автори: Себко, В. В.
Здоренко, В. Г.
Петухова, К. О.
Мінкова, А. К.
Ключові слова: automation of the measuring control
food dye
accuracy of measurements
reliability of the control
quality
thermal transducer
автоматизация измерительного контроля
пищевой краситель
точность измерений
достоверность контроля
качество
тепловой преобразователь
автоматизація вимірювального контролю
харчовий барвник
точність вимірювань
вірогідність контролю
якість
тепловий перетворювач
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Автоматизація вимірювального контролю температури проби харчового барвника / В. В. Себко, В. Г. Здоренко, К. О. Петухова, А. К. Мінкова // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2015. - № 4 (88) : Серія "Технічні науки". - C. 49-57.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Короткий огляд (реферат): Використана методика визначення залежності нормованого сигналу ТЕП від фізико-механічних параметрів проби харчового барвника. На основі універсальних функцій перетворення розроблено алгоритм сумісного визначення електричних і температурних параметрів проби харчового барвника за допомогою автоматизованого вимірювального контролю при реалізації двохпараметрового електромагнітного методу. Розроблена методика визначення електричних і температурних параметрів, яка дозволяє збільшити достовірність вимірювального контролю показників якості харчових барвників.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/582
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
V88_P049-057.pdf297,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.