Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/613
Название: Привід рукавичного автомата з можливістю відключення в'язальної каретки від тягового ланцюга
Авторы: Чабан, О. В.
Піпа, Б. Ф.
Ключевые слова: drive glove machine
dynamic drive load
knitting carriage
intermediate carriage
traction chain
привод перчаточного автомата
динамические нагрузки привода
вязальная каретка
промежуточная каретка
тяговая цепь
привід рукавичного автомату
динамічні навантаження приводу
в’язальна каретка
проміжна каретка
тяговий ланцюг
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Чабан О. В. Привід рукавичного автомата з можливістю відключення в'язальної каретки від тягового ланцюга / О. В. Чабан, Б. Ф. Піпа // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. Серія "Технічні науки". - 2015. - № 5 (90). - C. 153-159.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. Серія "Технічні науки"
Краткий осмотр (реферат): Використані сучасні методи теорій пружності та динаміки механічних систем з метою розробки привода, здатного знизити динамічні навантаження рукавичного автомату, зумовлені зворотно-поступальним рухом в’язальної та проміжної кареток. На основі аналізу динаміки нестаціонарних процесів в механічних системах запропоновано нову конструкцію приводу рукавичного автомата, що забезпечує відключення з’єднання в’язальної каретки з проміжною кареткою в момент переходу її з прямолінійних ділянок траєкторії руху на криволінійні. Обладнання приводу рукавичного автомата пристроєм, здатним відключити в’язальну каретку від тягового ланцюга шляхом роз’єднання кінематичного її зв’язку з проміжною кареткою, забезпечує суттєве зниження динамічних навантажень рукавичного автомата, зумовлених воротно-поступальним рухом кареток. Розроблено метод вибору раціональних параметрів такого привода та оцінки ефективності його роботи. Аналіз досліджень показує, що одержані результати можуть бути використані при удосконаленні діючих та розробці нових типів приводів як рукавичних автоматів, так і машин загального призначення. Розвиток наукових основ та інженерних методів проектування приводів рукавичних автоматів. Розробка нової конструкції привода рукавичного автомату з можливістю відключення в’язальної каретки від тягового ланцюга при переході її з прямолінійних на криволінійні траєкторії руху.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/613
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
V90_P153-159.pdf307,52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.