Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/733
Название: Аналіз сучасного стану проблеми розробки форменого одягу для працівників залізничного транспорту України
Авторы: Приходько-Кононенко, І. О.
Плаксина, М. С.
Колосніченко, О. В.
Остапенко, Н. В.
Колосніченко, М. В.
Ключевые слова: формений одяг
працівники залізничного транспорту України
ергономічна система «людина – формений одяг – виробниче середовище»
провідники АТ «Укрзалізниця»
провідники залізничного транспорту України
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Аналіз сучасного стану проблеми розробки форменого одягу для працівників залізничного транспорту України [Текст] / І. О. Приходько-Кононенко, М. С. Плаксина, О. В. Колосніченко, Н. В. Остапенко, М. В. Колосніченко // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2014. - № 6 (80) : Серія "Технології та дизайн". - C. 170-179.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Краткий осмотр (реферат): У статті надано класифікацію форменого одягу для працівників залізничного транспорту України та конструктивний аналіз існуючого жіночого та чоловічого форменого одягу для провідників. Застосовано підхід до проектування форменого одягу для провідників залізничного транспорту України з використанням аналітичних досліджень існуючого форменого одягу та умов його експлуатації. Проаналізовано сучасний стан процесу проектування форменого одягу, асортиментний ряд існуючих різновидів форменого одягу, умови експлуатації, виявлено недостатній рівень якості ергономічних, естетичних та показників надійності, сформульовано завдання щодо розробки асортиментних рядів комплектів з покращеними показниками якості. На основі теоретичних досліджень систематизовано існуючі різновиди форменого чоловічого та жіночого одягу та їх комплектів для провідників залізничного транспорту України за різними ознаками. Аналітично виявлено невідповідність онструктивно- технологічних рішень різновидів форменого одягу умовам експлуатації та вимогам працівників залізничного транспорту України.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/733
Faculty: Факультет дизайну
Department: Кафедра ергономіки і дизайну
Кафедра мистецтва та дизайну костюма
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД
Кафедра моди та стилю (МС)
Кафедра мистецтва та дизайну костюма (МДК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
V80_P170-179.pdf367,29 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.