Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/788
Title: Інформаційні технології навчання – шлях до підготовки конкурентоздатних фахівців з дизайну одягу
Authors: Колосніченко, М. В.
Пашкевич, К. Л.
Остапенко, Н. В.
Keywords: information technologies
design-education
computer design
информационные технологии
дизайн-образование
компьютерный дизайн
інформаційні технології
дизайн-освіта
комп’ютерний дизайн
Issue Date: 2015
Citation: Колосніченко М. Інформаційні технології навчання – шлях до підготовки конкурентоздатних фахівців з дизайну одягу [Текст] / М. Колосніченко, К. Пашкевич, Н. Остапенко // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну : матеріали V міжнар. наук.-практ. конф. "Ефективність організаційно-економічного механізму інноваційного розвитку вищої освіти України", 2 жовтня 2015 р. - 2015. - Спец. вип. : Серія "Економічні науки". - C. 182-188.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Abstract: Застосовано системний підхід до розгляду шляхів впровадження сучасних інформаційних технологій в навчальний процес підготовки модельєрів-конструкторів одягу. Розглянуто особливості підготовки дизайнерів, модельєрів-конструкторів одягу у Київському національному університеті технологій та дизайну (КНУТД) та викладання дисциплін, пов’язаних з комп’ютерним моделюванням та дизайном одягу. Досліджено сучасні інформаційні технології та способи їх застосування при підготовці фахівців для легкої промисловості. Апробовано застосування сучасних інформаційних технологій у навчальному процесі.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/788
Faculty: Факультет дизайну
Department: Кафедра ергономіки і дизайну
Appears in Collections:Вісник КНУТД
Кафедра моди та стилю (МС)
Ефективність організаційно-економічного механізму інноваційного розвитку вищої освіти України

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
V90sp_P182-188.pdf388,62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.