Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/978
Название: Визначення оптимальних геометричних параметрів циліндричних нитконапрямних машин легкої промисловості
Авторы: Колиско, М. І.
Щербань, В. Ю.
Ключевые слова: thread tension guide surface
an angle of
crumpling
bending stiffness
нить
натяжение
направляющая поверхность
угол охвата
сминаемость
жесткость на изгиб
нитка
натяг
напрямна поверхня
кут охоплення
зминання
жорсткість на згин
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Колиско М. І. Визначення оптимальних геометричних параметрів циліндричних нитконапрямних машин легкої промисловості [Текст] / М. І. Колиско, В. Ю. Щербань // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2014. - № 1 (75). - C. 119-124.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Краткий осмотр (реферат): Оптимізація геометричних параметрів циліндричних нитконапрямних машин легкої та текстильної промисловості, яка базується на комплексних теоретичних дослідженнях взаємодії ниток з напрямними з урахуванням зминання, жорсткості на згин та нелінійною залежністю коефіцієнта та сили тертя, спрямована на зменшення натягу ведучої гілки нитки, що дозволить уникнути її обриву та підвищити продукційність технологічного обладнання та якість кінцевої продукції. Проведення комплексних теоретико-експериментальных досліджень процесу взаємодії реальних ниток з направляючими і робочими органами технологічного устаткування з урахуванням багатофакторної залежності даного процесу з використанням сучасних засобів і пристроїв реєстрації вихідних параметрів, активного планування експерименту, прикладного програмного забезпечення для ЕОМ дозволило отримати оптимальні геометричні параметри ниткоспрямовувачів машин легкої і текстильної промисловості. Отримані рівняння для визначення натягу нитки з урахуванням жорсткості на згин, зминання та нелінійної залежності фрикційних властивостей. Оптимізовані параметри системи ниткоподачі, що дозволило знизити обривність і, як наслідок, підвищити продуктивність технологічного устаткування і якість продукції, що випускається.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/978
Faculty: Факультет мехатроніки та комп'ютерних технологій
Department: Кафедра комп'ютерних наук
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД
Кафедра комп'ютерних наук (КН)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
V75_P119-124.pdf254,33 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.