Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/982
Название: Оцінювання надійності фільтрувальних термостійких матеріалів в умовах реальної експлуатації
Авторы: Пелик, Л. В.
Ключевые слова: load
elongation at the time of termination
woven and nonwoven filter materials
разрывная нагрузка
удлинения на момент расторжения
тканые и нетканые фильтровальные материалы
розривальне навантаження
видовження на момент розірвання
ткані та неткані фільтрувальні матеріали
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Пелик Л. В. Оцінювання надійності фільтрувальних термостійких матеріалів в умовах реальної експлуатації [Текст] / Л. В. Пелик // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2014. - № 1 (75). - C. 140-144.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Краткий осмотр (реферат): Метою роботи було дослідження показників надійності фільтрувальних текстильних матеріалів із термостійких волокон в реальних умовах експлуатації. Методика дослідження полягала у дослідній експлуатації рукавних фільтрів із тканих та нетканих фільтрувальних матеріалів на феросплавних заводах. Випробування рукавних фільтрів із тканих матеріалів проводилися на фільтрах рукавного відкритого типу з системою регенерації – зворотна продувка, а для нетканих матеріалів проводилися на фільтрах рукавних із імпульсною системою регенерації. Результати дослідження показали, що зниження показників розривального навантаження обумовлене структурними змінами фільтрувальних текстильних матеріалів після певного періоду експлуатації, які залежать від природи волокна та умов експлуатації рукавних фільтрів. Проаналізовано їх вплив на фільтрувальну здатність рукавних фільтрів, які використовуються для пилогазоочисних систем. Наукова новизна полягає в тому, що, вперше, в умовах реальної експлуатації створено і спроектовано найбільш ефективні фільтрувальні термостійкі матеріали з урахуванням ступеня стабільності властивостей надійності. Практична значимість полягає в тому, що в результаті проведених досліджень створено нові фільтрувальні матеріали на основі термостійких волокон.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/982
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
V75_P140-144.pdf216,89 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.