DSpace JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Browsing by Subject споживчі властивості
Showing results 1 to 6 of 6
Issue Date | Title | Author(s) |
2017 | Дослідження чинників, що впливають на формування асортименту дитячого взуття | Лобанова, Г. Є.; Ковалюк, О. В. |
2014 | Моделювання показників якості паперу санітарно-гігієнічного призначення | Андрієвська, Л.; Мокроусова, О. Р.; Касьян, Е. Є. |
2019 | Основні параметри при виборі побутового пилососу | Халімонов, А. Р.; Гладчук, О. З. |
2016 | Поліпшення споживчих властивостей полімерних матеріалів | Іщенко, О. В.; Ляшок, І. О.; Стрілець, А. А.; Пронін, А. О. |
2017 | Принципи і підходи оцінки якості та безпечності туристичного продукту за споживчими властивостями | Михалко, А. О. |
2022 | Удосконалення технології виготовлення кашкету жіночого | Арабулі, А. Т.; Грима, Анастасія Романівна |