Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/10832
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorBurlaka, I. Y.-
dc.contributor.authorGoncharenko, A. R.-
dc.date.accessioned2018-12-10T10:25:09Z-
dc.date.available2018-12-10T10:25:09Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationGoncharenko A. R. The food problem and ways of its solution / A. R. Goncharenko ; res. sup. I. Y. Burlaka // Modern Technologies: Improving the Present and Impacting the Future : International Scientific Multidisciplinary Conference of Students and Beginner Scientists, November 22, 2018 (Dnipro, Ukraine). – Дніпро : Дніпропетр. нац. ун-т залізн. трансп. ім. В. Лазаряна, 2018. – С. 61.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/10832-
dc.description.abstractEliminating hunger and malnutrition, and achieving wider global food security are among the most intractable problems humanity faces. Efforts to reduce food waste through technology and better food policies should be combined with agricultural development to overcome a food problem.uk
dc.language.isoenuk
dc.publisherДніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені В. Лазарянаuk
dc.subjectfood problemuk
dc.subjectpovertyuk
dc.subjectfood policyuk
dc.titleThe food problem and ways of its solutionuk
dc.typeThesisuk
local.subject.sectionЕкономіка, фінанси, менеджментuk
local.subject.facultyІнститут права та сучасних технологійuk
local.subject.departmentКафедра філології та перекладуuk
local.conference.locationДніпроuk
local.conference.date2018-11-22-
local.conference.nameModern Technologies: Improving the Present and Impacting the Futureuk
local.subject.method1uk
Розташовується у зібраннях:Кафедра філології та перекладу (ФП)
Матеріали наукових конференцій та семінарів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MTIPIF_20181122_Titul.pdf268,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
MTIPIF_20181122_P61.pdf204,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
MTIPIF_20181122_Zmist.pdf344,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.