Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1092
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБроварська, Н. О.uk
dc.contributor.authorЛабурцева, О. І.uk
dc.date.accessioned2016-03-09T10:54:19Z-
dc.date.available2016-03-09T10:54:19Z-
dc.date.issued2014
dc.identifier.citationБроварська Н. О. Аналіз стану та тенденцій розвитку ринку кетчупу в Україні [Електронний ресурс] / Н. О. Броварська, О. І. Лабурцева // Технології та дизайн. - 2014. - № 2 (11). - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2014_2_12.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1092-
dc.identifier.urihttp://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2014_2_12
dc.description.abstractУ статті проведено аналіз стану та тенденцій розвитку ринку кетчупів та соусів в Україні. Досліджено статистику виробництва, імпорту та експорту кетчупу, розроблено прогноз обсягу продажів на 2014-2016 роки. Надано характеристику конкурентної ситуації на ринку, особливостей споживання товару, мотивів, якими керуються споживачі при виборі продукції. Визначено пріоритетні напрями розвитку переробних підприємств агропромислового сектору України.uk
dc.description.abstractВ статье проведен анализ состояния и тенденций развития рынка кетчупов и соусов в Украине. Исследована статистика производства, импорта и экспорта кетчупа, разработан прогноз объёма продаж на 2014-2016 гг. Дана характеристика конкурентной ситуации на рынке, особенностей потребления товара, мотивов, которыми руководствуются потребители при выборе продукции. Определены приоритетные направления развития перерабатывающих предприятий агропромышленного сектора Украины.ru
dc.description.abstractIn the article an analysis of ketchup and sauces market state and development trends in Ukraine is conducted. The statistics of ketchup production, import and export is investigated, the forecast of sale volume for 2014-2016 years is developed. The characteristics of competitive situation at the market, specifics of goods consumption, reasons which are followed by users at the choice of products are given. Priority directions of development of processing enterprises of agroindustrial sector of Ukraine are certain.en
dc.languageuk
dc.subjectmarket analysisen
dc.subjectketchup and sauces marketen
dc.subjectvolume of production,en
dc.subjectimport and exporten
dc.subjectcompetitive situationen
dc.subjectsales forecasten
dc.subjectанализ рынкаru
dc.subjectрынок кетчупов и соусовru
dc.subjectобъём производства, импорта и экспортаru
dc.subjectпрогноз продажru
dc.subjectконкурентная ситуацияru
dc.subjectаналіз ринкуuk
dc.subjectринок кетчупів та соусівuk
dc.subjectобсяги виробництва, імпорту та експортуuk
dc.subjectпрогноз продажівuk
dc.subjectконкурентна ситуаціяuk
dc.titleАналіз стану та тенденцій розвитку ринку кетчупу в Україніuk
dc.typeArticle
local.contributor.altauthorBrovarska, N. O.en
local.contributor.altauthorLaburtseva, О. І.en
local.contributor.altauthorБроварская, Н. О.ru
local.contributor.altauthorЛабурцева, Е. И.ru
local.subject.sectionЕкономікаuk
local.sourceТехнології та дизайнuk
local.source.number№ 2 (11)uk
Располагается в коллекциях:Електронний науковий журнал «Технології та дизайн»
Наукові публікації (статті)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
td_2014_N2_12.pdf183,15 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.