Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/11460
Название: Сучасні вимоги до системи метрологічного забезпечення закладів громадського харчування
Авторы: Зубрецька, Н. А.
Мілевський, А. А.
Ключевые слова: система метрологічного забезпечення
процеси громадського харчування
принципи НАССР
критичні точки
Дата публикации: 2018
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Мілевський А. А. Сучасні вимоги до системи метрологічного забезпечення закладів громадського харчування / А. А. Мілевський; наук. кер. Н. А. Зубрецька // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (26-27 квітня 2018 р., Київ). - Київ : КНУТД, 2018. - Т. 2 : Мехатронні системи і комп'ютерні технології. Ресурсозбереження та охорона навколишнього середовища. - С. 343-344.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/11460
Располагается в коллекциях:Мехатронні системи і комп'ютерні технології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
NRMSE2018_V2_P343-344.pdf805,69 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.