Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/12057
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛяліна, Н. П.uk
dc.contributor.authorТіхосова, Г. А.uk
dc.contributor.authorШудрік, І. В.uk
dc.date.accessioned2019-02-11T20:55:05Z-
dc.date.available2019-02-11T20:55:05Z-
dc.date.issued2007
dc.identifier.citationЛяліна Н. П. Вплив терміну приготування трести на якісні характеристики лляного волокна [Текст] / Н. П. Ляліна, Г. А. Тіхосова, І. В. Шудрік // Легка промисловість. - 2007. - № 2. - С. 44-45.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/12057-
dc.description.abstractІп the article analyzed influence of term unfolding of flax straw on the field on the strength, lined compactness and outlet of flax fiber.en
dc.languageuk
dc.titleВплив терміну приготування трести на якісні характеристики лляного волокнаuk
dc.typeArticle
local.sourceЛегка промисловістьuk
local.source.number№ 2uk
local.subject.method0
Розташовується у зібраннях:Журнал «Легка промисловість»
Наукові публікації (статті)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
LP_2007_N2_P044-045.pdf341,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.