Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13047
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Писаренко, Н. М. | - |
dc.contributor.author | Гаврильєва, Тетяна Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2019-08-07T11:14:09Z | - |
dc.date.available | 2019-08-07T11:14:09Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Гаврильєва Т. В. Functionality and comfort as the basis of interior design / Т. В. Гаврильєва ; наук. кер. Н. М. Писаренко // Інноваційні тенденції підготовки фахівців в умовах полікультурного та мультилінгвального глобалізованого світу : збірник тез доповідей IV Всеукр. наук.-практ. конф. (9 квітня 2019 р., м. Київ) / за заг. ред. М. О. Чернець. - Київ : КНУТД, 2019. - С. 92-94. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13047 | - |
dc.language.iso | en | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.title | Functionality and comfort as the basis of interior design | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.subject.faculty | Інститут права та сучасних технологій | uk |
local.subject.department | Кафедра філології та перекладу | uk |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2019-04-09 | - |
local.conference.name | Інноваційні тенденції підготовки фахівців в умовах полікультурного та мультилінгвального глобалізованого світу | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Професійне становлення фахівців в епоху глобалізації: досвід, проблеми, перспективи | uk |
Располагается в коллекциях: | Кафедра філології та перекладу (ФП) Інноваційні тенденції підготовки фахівців в умовах полікультурного та мультилінгвального глобалізованого світу |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ITPF2019_P092-094.pdf | 309,73 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.