Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13134
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorHavrylenko, T.en
dc.contributor.authorShabatyn, N.en
dc.date.accessioned2019-08-13T19:55:05Z-
dc.date.available2019-08-13T19:55:05Z-
dc.date.issued2015
dc.identifier.citationHavrylenko T. The main aspects of preparation the competent specialists in the context of sustainable development = Основні аспекти підготовки компетентних фахівців у контексті сталого розвитку [Текст] / T. Havrylenko, N. Shabatyn // Менеджмент. - 2015. - Вип. 22. - С. 35-41.uk
dc.identifier.issn2415-3206
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13134-
dc.description.abstractThe article deals with the process of formation of masters' research competence in universities. Researched the current state of national institute of master's training means of achieving high quality training of competitive experts, ways of integrating Ukrainian higher education into the European educational space. The article defines the issue of the effective use of innovative and communication technologies while training masters in the modern university. Based on the analysis of legal documents relating to the functioning of the higher education of Ukraine were analyzed courses of forming national institute of Master Degree.en
dc.languageen
dc.subjecthigh educationen
dc.subjectmaster's degree programen
dc.subjectEuropean integrationen
dc.subjectimplementationen
dc.subjectcompetitiveen
dc.titleThe main aspects of preparation the competent specialists in the context of sustainable developmenten
dc.typeArticle
local.contributor.altauthorГавриленко, Т.uk
local.contributor.altauthorШабатин, Н.uk
local.sourceМенеджментuk
local.source.numberВип. 22uk
local.subject.method0
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Менеджмент

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Management_2015_Issue22_P035-041.pdf125,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.