Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13331
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАбросімова, І. Д.-
dc.contributor.authorКизимчук, О. П.-
dc.date.accessioned2019-09-03T11:23:02Z-
dc.date.available2019-09-03T11:23:02Z-
dc.date.issued2019-06-
dc.identifier.citationАбросімова І. Д. Інклюзивний дизайн та його використання / І. Д. Абросімова, О. П. Кизимчук // Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості : тези доповідей ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Херсон, 5-6 червня 2019 року. – Херсон : ХНТУ, 2019. – С. 19-20.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13331-
dc.description.abstractВ результаті дослідження було виявлено, що прикладів інклюзивного дизайну в текстильній сфері дуже багато і це означає, що дана тема є перспективною. Аналіз отриманих даних дозволяє зробити висновки, щодо сучасних розробок та проаналізувати технології й можливості їх впровадження у трикотажному виробництві.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХерсонський національний технічний університетuk
dc.subjectінклюзивний дизайнuk
dc.subjectтрикотажuk
dc.subjectуніверсальний дизайнuk
dc.subjectмедичний трикотажuk
dc.titleІнклюзивний дизайн та його використанняuk
dc.typeThesisuk
local.contributor.altauthorAbrosimova, Iryna-
local.contributor.altauthorKyzymchuk, Olena-
local.subject.sectionМашини та технології легкої промисловостіuk
local.subject.facultyФакультет індустрії модиuk
local.subject.departmentКафедра технології та дизайну текстильних матеріалівuk
local.conference.locationХерсонuk
local.conference.date2019-06-05-
local.conference.nameСтан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловостіuk
local.subject.method1uk
Розташовується у зібраннях:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра технології моди (ТМ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Abrosimova_05-06.06.2019.pdfОсновний матеріал525,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.