Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13885
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЗенкін, М. А.-
dc.contributor.authorПавлучинська, О. В.-
dc.date.accessioned2019-11-05T09:44:22Z-
dc.date.available2019-11-05T09:44:22Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationПавлучинська О. В. Управління якістю і безпекою харчових напівфабрикатів / О. В. Павлучинська ; наук. кер. М. А. Зенкін // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVIII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (18-19 квітня 2019 р., Київ). - Київ : КНУТД, 2019. - Т. 2 : Мехатронні системи і комп'ютерні технології. Ресурсозбереження та охорона навколишнього середовища. - С. 281-282.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13885-
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectякістьuk
dc.subjectбезпекаuk
dc.subjectхарчова продукціяuk
dc.subjectISO 9001:2015uk
dc.subjectДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005, IDT)uk
dc.titleУправління якістю і безпекою харчових напівфабрикатівuk
dc.typeThesisuk
local.conference.locationКиївuk
local.conference.date2019-04-18-
local.conference.nameНаукові розробки молоді на сучасному етапіuk
local.subject.method0uk
local.conference.sectionМехатронні системи і комп'ютерні технологіїuk
local.conference.subsectionЯкість, стандартизація та сертифікаціяuk
Розташовується у зібраннях:Мехатронні системи і комп'ютерні технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NRMSE2019_V2_P281-282.pdf300,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.