Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14126
Название: Заходи підвищення конкурентоспроможності підприємств в сучасних умовах господарювання
Авторы: Денисенко, М. П.
Колесник, Є. В.
Волощук, Ю. В.
Ключевые слова: конкурентоспроможність
експорт натурального меду
конкурентоспроможність експортно-орієнтованого підприємства
ринок меду ЄС
світовий ринок меду
Дата публикации: 2019
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Колесник Є. В. Заходи підвищення конкурентоспроможності підприємств в сучасних умовах господарювання / Є. В. Колесник, Ю. В. Волощук ; наук. кер. М. П. Денисенко // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVIII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (18-19 квітня 2019 р., Київ). - Київ : КНУТД, 2019. - Т. 3 : Економіка інноваційної діяльності підприємств. - С. 55-56.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14126
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра економіки та сфери обслуговування
Располагается в коллекциях:Кафедра смарт-економіки (СЕ)
Економіка інноваційної діяльності підприємств

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
NRMSE2019_V3_P055-056.pdf533,66 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.