Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14835
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРоманюк, О. О.-
dc.contributor.authorДанилкович, А. Г.-
dc.date.accessioned2019-12-27T09:32:07Z-
dc.date.available2019-12-27T09:32:07Z-
dc.date.issued2017-03-
dc.identifier.citationРоманюк О. О. Властивості хутрової овчини, виробленої з використанням електроактивованого розчину при пікелюванні-дубленні / О. О. Романюк, А. Г. Данилкович // Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів : матеріали IV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, м. Полтава, 20-22 березня 2017 року. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – С. 128-130.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14835-
dc.language.isoukuk
dc.publisherПолтавський університет економіки і торгівліuk
dc.titleВластивості хутрової овчини, виробленої з використанням електроактивованого розчину при пікелюванні-дубленніuk
dc.typeThesisuk
local.subject.sectionХімічні технології та екологічна безпекаuk
local.subject.facultyФакультет хімічних та біофармацевтичних технологійuk
local.subject.departmentКафедра біотехнології, шкіри та хутраuk
local.conference.locationПолтаваuk
local.conference.date2017-03-20-
local.conference.nameАктуальні проблеми теорії і практики експертизи товарівuk
local.subject.method1uk
Розташовується у зібраннях:Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ)
Матеріали наукових конференцій та семінарів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
APTPET_20170320_P128-130.pdf344,15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.