Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/15566
Название: Виготовлення напівфабрикату хутрового велюру овчини з використанням електрохімічно активованої води
Авторы: Данилкович, А. Г.
Романюк, О. О.
Дата публикации: 2020
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Данилкович А. Г. Виготовлення напівфабрикату хутрового велюру овчини з використанням електрохімічно активованої води / А. Г. Данилкович, О. О. Романюк // Перспективні матеріали та інноваційні технології: біотехнологія, прикладна хімія та екологія : збірник тез Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 90-річчю Київського національного університету технологій та дизайну та кафедри біотехнології, шкіри та хутра, м. Київ, 14-15 травня 2020 року / упор. : О. Р. Мокроусова, Л. А. Майстренко, О. А. Охмат. – Київ : КНУТД, 2020. – С. 29.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/15566
Располагается в коллекциях:Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ)
Перспективні матеріали та інноваційні технології: біотехнологія, прикладна хімія та екологія

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
AMIT2020_P029.pdf187,19 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.