Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/15664
Название: | Сучасні аспекти організаційної структури управління підприємством готельно-ресторанного типу |
Авторы: | Пузирьова, П. В. |
Дата публикации: | мая-2019 |
Издательство: | Національний авіаційний університет |
Библиографическое описание: | Пузирьова П. В. Сучасні аспекти організаційної структури управління підприємством готельно-ресторанного типу / П. В. Пузирьова // Сучасні підходи до креативного управління економічними процесами : матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 85-річчю Національного авіаційного університету, м. Київ, 22 квітня 2019 року. – Т. 2. – Київ : НАУ, 2019. – С. 29-30. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/15664 |
Faculty: | Факультет економіки та бізнесу |
Department: | Кафедра підприємництва та бізнесу |
Располагается в коллекциях: | Матеріали наукових конференцій та семінарів Кафедра підприємництва та бізнесу (ПБ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Inter_Conf_Puzyrova_pp_029-030.pdf | 180,75 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.