Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1687
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorТкаченко, Т. І.uk
dc.date.accessioned2016-05-11T07:48:49Z-
dc.date.available2016-05-11T07:48:49Z-
dc.date.issued2013
dc.identifier.citationТкаченко Т. І. Розробка функціональної моделі контролю якості постачання сировини та матеріалів на харчові підприємства [Текст] / Т. І. Ткаченко // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2013. - № 1 (69). - C. 90-96.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1687-
dc.description.abstractУ статті запропоновано розробку функціональної моделі контролю якості постачання сировини та матеріалів на харчові підприємства, яка дає можливість підвищити рівень якості виготовлення продукції. Розроблені та запропоновані вимоги до організації процесу закупівель сировини та матеріалів харчового виробництва, які направлені на підвищення ефективності та результативності цього процесу. Основні вимоги базуються на двох критеріях вибору постачальника, таких як: вартість придбання продуктів або послуг та якість обслуговування. Вартість придбаної продукції включає ціну продукції або послуг.uk
dc.description.abstractВ статье предложенная разработка функциональной модели контроля качества снабжения сырья и материалов на пищевые предприятия, которая дает возможность повысить уровень качества изготовления продукции. Разработанные и предложенные требования к организации процесса закупок сырья и материалов пищевого производства, которые направлены на повышение эффективности и результативности этого процесса. Основные требования базируются на двух критериях выбора поставщика, таких как: стоимость приобретения продуктов или услуг и качество обслуживания. Стоимость приобретенной продукции включает цену продукции или услуг.ru
dc.description.abstractIn the article the offered development of functional model of control of quality of supply of raw material and materials is on food enterprises, which enables to promote the level of quality of making of products. Worked out and the offered requirements to organization of process of purchases of raw material and materials of food production, which are sent to the increase of efficiency and effectiveness of this process. The basic requirements are based on two criteria of choice of supplier, such as: acquisition of foods or services cost and quality of service. The cost of the purchased products includes the cost of products or services.en
dc.languageuk
dc.subjectfooden
dc.subjectmoneyen
dc.subjectraw materialsen
dc.subjectcritical control points (CTC)en
dc.subjectпищевая промышленностьru
dc.subjectсырье и материалыru
dc.subjectкачествоru
dc.subjectкритические точки контроля (КТК)ru
dc.subjectхарчова промисловістьuk
dc.subjectякістьuk
dc.subjectсировина та матеріалиuk
dc.subjectкритичні точки контролю (КТК)uk
dc.titleРозробка функціональної моделі контролю якості постачання сировини та матеріалів на харчові підприємстваuk
dc.typeArticle
local.contributor.altauthorTkachenko, Т. І.en
local.contributor.altauthorТкаченко, Т. И.ru
local.subject.sectionМашини легкої промисловості, обладнання та системи управлінняuk
local.sourceВісник Київського національного університету технологій та дизайнуuk
local.source.number№ 1 (69)uk
local.subject.method0
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
V69_P090-096.pdf595,48 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.