Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17519
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Власюк, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Хмара, І. С. | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-08T14:52:21Z | - |
dc.date.available | 2021-05-08T14:52:21Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Хмара І. С. Дослідження конкурентоспроможності підприємства: сутність та шляхи підвищення / І. С. Хмара ; наук. кер. Т. М. Власюк // Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості : матеріали I Всеукраїнської конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених (17 листопада 2020 р., м. Київ) / за заг. ред. О. М. Ніфатової. – Київ : КНУТД, 2020. – С. 601-606. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17519 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто сутність конкурентоспроможності підприємства, чинники, що сприяють та стримують її розвиток. Досліджено розвиток ринку морозива в Україні та чинники, що на нього впливають. Визначено основні шляхи та засоби підвищення конкурентоспроможності Торгової фірми "Рудь". | uk |
dc.description.abstract | The essence of competitiveness of enterprises is considered, factors that promote and hinder its development. The development of the ice cream market in Ukraine and the factors influencing them are studied. The main ways and means of increasing the competitiveness of the Trading Company "Rud" are identified. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk |
dc.subject | ринок морозива | uk |
dc.subject | конкуренти | uk |
dc.subject | споживчі переваги | uk |
dc.subject | діджиталізація | uk |
dc.subject | competitiveness | uk |
dc.subject | ice cream market | uk |
dc.subject | competitors | uk |
dc.subject | consumer preferences | uk |
dc.subject | digitalization | uk |
dc.title | Дослідження конкурентоспроможності підприємства: сутність та шляхи підвищення | uk |
dc.title.alternative | Research of enterprise competitiveness: essence and ways of improvement | uk |
dc.type | Article | uk |
local.contributor.altauthor | Khmara, I. S. | - |
local.contributor.altauthor | Vlasiuk, T. M. | - |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2020-11-17 | - |
local.conference.name | Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Інноватика в бізнесі | uk |
Располагается в коллекциях: | Кафедра смарт-економіки (СЕ) Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatyka2020_P601-606.pdf | 665,9 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.