Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17706
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorDenysenko, Mykola-
dc.contributor.authorShevchuk, Yu. A.-
dc.date.accessioned2021-05-28T11:56:10Z-
dc.date.available2021-05-28T11:56:10Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationDenysenko M. P. Evolution of approaches to organization and management in the hotel industry / M. P. Denysenko, Yu. A. Shevchuk // Business, Economics, Sustainability, Leadership and Innovations (BESLI). – 2020. – Volume: 2020, Issue: 4. – P. 26-32.uk
dc.identifier.issn2663-5070uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17706-
dc.description.abstractThis article is aimed at studying the evolution of the hotel industry in the context of organization and management and arrangement of the stages of its formation as an independent type of business, which in the future will expand the ability to understand trends in this industry and develop new and improve existing management methods in this area. In modern society, the hotel industry is a major factor and basic component not only of tourism infrastructure, but also the service sector in general. Therefore, the problem of the evolutionary way of developing approaches to the organization and management of the hotel industry, especially in the context of the national economy, requires in-depth research to substantiate new principles and methods of hotel business management, develop ways to improve its efficiency and improvements. We can witness an evolutionary periodization developed regarding the upgrading of approaches to organization and management in the hotel industry, which consists of 12 stages. The authors substantiate the specific organizational and managerial features and characteristics of each stage. There is a revelation of the modern tendencies of the hotel industry development worldwide. The necessity for further research in the field of science is emphasized, as they will have significant prospects to be applied in practice both by individual companies and entire countries in terms of increased competition.uk
dc.description.abstractСтаттю присвячено вивченню еволюції готельного господарства в контексті організації й управління та організації етапів її становлення як самостійного виду бізнесу, що в майбутньому розширить можливості розуміння тенденцій у цій галузі та розвитку методів управління в ній. У сучасному суспільстві готельна індустрія є головним фактором та базовим компонентом не тільки туристичної інфраструктури, а й сфери послуг загалом. Тому проблема еволюційного шляху вироблення підходів до організації та управління готельною індустрією, особливо в контексті національної економіки, вимагає глибоких досліджень для обґрунтування нових принципів та методів управління готельним бізнесом, розробки шляхів підвищення його ефективності. Ми можемо спостерігати еволюційну періодизацію, розроблену щодо вдосконалення підходів до організації та управління в готельному господарстві, яка складається з 12 етапів. Автори обґрунтовують конкретні організаційно-управлінські особливості та характеристики кожного етапу. Відкриваються сучасні тенденції розвитку готельного господарства у всьому світі. Підкреслюється необхідність подальших досліджень у галузі науки, оскільки вони матимуть значні перспективи для застосування на практиці як окремими компаніями, так і цілими країнами в умовах посиленої конкуренції.uk
dc.language.isoenuk
dc.subjectmanagementuk
dc.subjectorganizationuk
dc.subjecthotel industryuk
dc.subjectevolutionuk
dc.subjectменеджментuk
dc.subjectорганізаціяuk
dc.subjectготельне господарствоuk
dc.subjectеволюціяuk
dc.titleEvolution of approaches to organization and management in the hotel industryuk
dc.title.alternativeЕволюція підходів до організації та управління в готельній промисловостіuk
dc.typeArticleuk
local.contributor.altauthorДенисенко, М. П.-
local.contributor.altauthorШевчук, Ю. А.-
local.subject.sectionЕкономіка, фінанси, менеджментuk
local.sourceBusiness, Economics, Sustainability, Leadership and Innovations (BESLI)uk
local.sourceБізнес, економіка, сталий розвиток, лідерство та інновації (БЕСЛІ)uk
local.subject.facultyФакультет економіки та бізнесуuk
local.identifier.sourceЗарубіжні виданняuk
local.subject.departmentКафедра економіки та сфери обслуговуванняuk
local.subject.method1uk
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Кафедра смарт-економіки (СЕ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
BESLI_2020_4_P026-032.pdf321,25 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.