Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17759
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorМельник, А. О.-
dc.contributor.authorБудякова, О. Ю.-
dc.date.accessioned2021-06-07T11:37:35Z-
dc.date.available2021-06-07T11:37:35Z-
dc.date.issued2020-04-
dc.identifier.citationМельник А. О. Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності / А. О. Мельник, О. Ю. Будякова // Innovative development of hotel and restaurant industry and food production : proceedings of I International scientific and practical Internet conference, Prague, April 24, 2020. – Prague, Oktan-Print s.r.o., 2020. – P. 182-183.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17759-
dc.description.abstractІндустрія гостинності важлива сфера туризму, оскільки туристи є споживачами, які мають можливість задовольняти величезні потреби завдяки їй. Індустрія гостинності – це одна зі складних та комплексних сфер, в якій задовольняються потреби різних споживачів, вона об’єднує багато сфер людської діяльності: відпочинок, харчування (готельний та ресторанний бізнес), розваги та екскурсії – туризм, семінари та виставки. Гостинність стала невід’ємною частиною туризму, яку вимагають всі споживачі туристичних послуг. Гостинність – це не тільки якість обслуговування, а й високий рівень підготовки та розвитку особистості самого працівника.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherOktan-Print s.r.o.uk
dc.titleСучасні тенденції розвитку індустрії гостинностіuk
dc.title.alternativeCurrent trends in the hospitality industryuk
dc.typeThesisuk
local.subject.sectionЕкономіка, фінанси, менеджментuk
local.subject.facultyФакультет економіки та бізнесуuk
local.subject.departmentКафедра економіки та сфери обслуговуванняuk
local.conference.locationPragueuk
local.conference.date2020-04-24-
local.conference.nameInnovative development of hotel and restaurant industry and food productionuk
local.conference.nameІнноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництвuk
local.subject.method1uk
Располагается в коллекциях:Кафедра смарт-економіки (СЕ)
Матеріали наукових конференцій та семінарів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тези_Будяковой_182-183.pdf414,76 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.