Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18169
Название: Особливості поєднання в інтер’єрах закладів харчування творчих та споживчих процесів
Другие названия: Peculiarities of combination in interiors of food and consumer process food institutions
Авторы: Хараборська, Юлія
Суховецька, Ірина
Ключевые слова: перформанс
дизайн
кафе-майстерня
гончарна майстерня
гончарна терапія
performance
design
cafe-workshop
pottery workshop
pottery therapy
Дата публикации: 2021
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Хараборська Ю. Особливості поєднання в інтер’єрах закладів харчування творчих та споживчих процесів / Ю. Хараборська, І. Суховецька // Актуальні проблеми сучасного дизайну : збірник матеріалів III Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 22 квітня 2021 року. – В 2-х т. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 290-292.
Краткий осмотр (реферат): Дослідження присвячене проблемі об’єднання на одній території закладу громадського харчування творчого та споживчого процесів. Приведені приклади існуючих закладів з таким поєднанням. Обгрунтовано пропозицію створення кафе-гончарна майстерня з елементами перформансу.
The thesis puts forward the problem of combining creative and consumer processes in one territory of a public catering establishment. Examples of existing institutions with such a combination are given. A proposal to create a cafe-pottery workshop with elements of performance has been put forward.
DOI: 10.30857/18169
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18169
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми сучасного дизайну

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
APSD2021_V2_P290-292.pdf563,56 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.