Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18300
Название: Академічна доброчесність, як основна засада освітньої політики
Авторы: Катеринчук, Катерина Володимирівна
Медвєдєв, Денис Вадимович
Ключевые слова: закон
освіта
Конституція
Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти
позов
Дата публикации: июн-2021
Издательство: BoScience Publisher
Библиографическое описание: Катеринчук К. В. Академічна доброчесність, як основна засада освітньої політики / К. В. Катеринчук, Д. В. Медвєдєв // Fundamental and applied research in the modern world : proceedings of XI International scientific and practical conference, Boston, USA, 9-11 June 2021. – BoScience Publisher, Boston, USA, 2021. – P. 402-405.
Краткий осмотр (реферат): Освіта – це процес передачі накопичених знань майбутнім поколінням. Саме від якості накопичених знань залежить благополуччя прийдешніх поколінь. Нормативно-правовими актами, що регулюють положення про освіту в Україні, є: Конституція України – це найважливіший нормативно-правовий акт, в якому у статті 53 чітко передбачається та гарантується право на освіту. Іншими нормативно-правовими актами є: Закон України "Про освіту", Закон України "Про повну загальну освіту", Закон України "Про наукову і науково-технічну діяльність" та інші, які деталізують поняття державної політики у сфері освіти, а також визначають основні засади та принципи освітньої діяльності, визначають види та мову освіти. Також нормативно-правову базу складають підзаконні нормативно-правові акти, а саме: Укази Президента України, Постанови Кабінету Міністрів України, Накази Департаменту освіти і науки, які спрямовані на виконання найважливіших завдань в сфері освіти, а ще які затверджують положення, інструкції та інше.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18300
Faculty: Навчально-науковий інститут права та сучасних технологій навчання
Department: Кафедра приватного та публічного права
Располагается в коллекциях:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра приватного та публічного права (ППП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
20210728_308.pdf303,81 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.