Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18333
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorЛюбченко, Ганна Антонівна
dc.contributor.authorІвасенко, Є. М.
dc.date.accessioned2021-08-18T22:17:32Z-
dc.date.available2021-08-18T22:17:32Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.citationІвасенко Є. М. Розробка комбінованого антинеопластичного лікарського засобу, що має імуномодулюючу дію та забезпечує протективний імунітет при лікуванні онкологічних захворювань [Елекронний ресурс] : реферат до дипломної магістерсьокої роботи спеціальності 226 Фармація, промислова фармація / Є. М. Івасенко ; наук. кер. Г. А. Любченко ; рец. Д. В. Колибо . - 2020. - 8 с.
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18333-
dc.languageuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайну
dc.subjectонкологічні захворювання
dc.subjectбілок-адгезин
dc.subjectімуннітет
dc.subjectантинеопластичні засоби
dc.subjectЦисплатин
dc.subjectімуномодулююча дія
dc.titleРозробка комбінованого антинеопластичного лікарського засобу, що має імуномодулюючу дію та забезпечує протективний імунітет при лікуванні онкологічних захворювань
dc.typeРеферат
local.subject.facultyФакультет хімічних та біофармацевтичних технологій
local.subject.departmentКафедра промислової фармації
local.subject.method0
local.diplom.groupМгЗХФ-19
local.diplom.targetМетою дослідження є дослідити механізми впливу цисплатину на формування протективного імунітету у людей зі злоякісними новоутвореннями. Дослідити імунобіологічну активність та механізми дії білка-адгезину клітинної стінки Staphylococcus aureus (ЕАР) комбінованого з цисплатином на протипухлинний імунітет, їх вплив на розвиток метастазів у мишей з карциномою легенів Льюїса, а також на проліферативну і цитотоксичну активність мононуклеарних лейкоцитів і спленоцитов мишей за імуносупресії, викликаної цисплатином з метою створення комбінованих препаратів.
local.diplom.objectОб'єкт дослідження: препарат Цисплатин, який має антинеопластичну дію, фармакологічні впливи Цисплатину, комбінованого з біополімером клітинної стінки стафілокока, цитотоксична активність мононуклеарних лейкоцитів і спленоцитов мишей за імуносупресії, викликаної цисплатином.
local.diplom.predmetПредметом дослідження є фармакологічні впливи цисплатину, закономірності технології розробки антинеопластичних препаратів для лікування онкологічних захворювань, вивчення імунобіологічної активності розробленого комбінованого препарату, технологія виробництва комбінованого лікарського засобу, розробка складу, технологія та стандартизація, вибір показників та критеріїв їх стандартизації, розробка та валідація методик контролю якості, дослідження стабільності противопухлиного засобу.
local.diplom.methodМетоди дослідження: мікробіологічні (вирощування культур мікроорганізмів), імунологічні (імуномодyлюючa дiя, визначення фагоцитарної активності нейтрофілів та макрофагів), біохімічні, статистичні, спектрофотометричний та хроматографічний методи дослідження (для кількісного визначення вмісту діючих речовин цисплатину та білок-адгезин клітинної стінки Staphylococcus aerus та допоміжних речовин у препараті), технологічні аспекти виробництва фармацевтичного препарату Цисплатин.
local.diplom.okrМагістр
local.diplom.speciality226 Фармація, промислова фармація
Располагается в коллекциях:Кафедра промислової фармації (ПФ)
Магістерський рівень

Файлы этого ресурса:
Файл РазмерФормат 
m000020.docx27,86 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.