Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18380
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorДіордіца, Ігор Володимирович
dc.contributor.authorХусейнов, Хусейн Афган огли
dc.date.accessioned2021-09-03T22:21:07Z-
dc.date.available2021-09-03T22:21:07Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.citationХусейнов Х. А. Правова характеристика трудового договору за законодавством України [Елекронний ресурс] : реферат до дипломної магістерської роботи (проєкту) спеціальності 081 Право / Х. А. Хусейнов ; наук. кер. І. В. Діордіца ; рец. Я. В. Журавель. - 2020. - 4 с.
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18380-
dc.languageuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайну
dc.subjectтрудові відносини
dc.subjectправова характеристика
dc.subjectконтракт
dc.subjectпраця
dc.subjectнормативно-правова основа
dc.subjectтрудовий договір
dc.titleПравова характеристика трудового договору за законодавством України
dc.typeРеферат
local.subject.facultyНавчально-науковий інститут права та сучасних технологій навчання
local.subject.departmentКафедра приватного та публічного права
local.subject.method0
local.diplom.groupМгЗП-19
local.diplom.targetМета магістерського дослідження полягає в тому, щоб на основі комплексного аналізу теоретичних положень, чинного законодавства України визначити сутність трудового договору, передумови його укладення та види змін, специфіку укладення контракту як особливої форми трудового договору і на цій підставі сформулювати низку пропозицій з удосконалення чинного законодавства, яким урегульовано, зокрема, порядок укладення та зміни трудового договору.
local.diplom.objectОб'єктом дослідження є суспільні відносини, що виникають у процесі реалізації конституційного права на працю.
local.diplom.predmetПравова характеристика трудового договору за законодавством України.
local.diplom.methodПід час даного дослідження використовувались загальнонаукові та спеціальні методи пізнання. За допомогою діалектичного розглянуто укладення та зміну трудового договору через призму правового регулювання в єдності та взаємозв’язку із зовнішніми соціальними та правовими чинниками такого регулювання. Метод тлумачення надав змогу проаналізувати зміст законодавства України про працю та з’ясувати дійсне розуміння його положень. За допомогою історичного було досліджено історичні етапи становлення трудового договору та його правового регулювання. Метод аналізу та синтезу застосовано під час дослідження юридичної природи трудового договору. Використання формально-логічного дозволило виявити недосконалість, багатозначність та суперечливість понятійного апарату нормативно-правової основи правового регулювання укладення та зміни трудового договору. Порівняльно-правовий було задіяно в процесі аналізу положень національного законодавства про працю у порівнянні із нормами законодавства інших країн.
local.diplom.okrМагістр
local.diplom.speciality081 Право
Располагается в коллекциях:Магістерський рівень
Кафедра приватного та публічного права (ППП)

Файлы этого ресурса:
Файл РазмерФормат 
m000074.docx16,42 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.