Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1849
Название: | Формування споживчих властивостей хутряних напівфабрикатів |
Авторы: | Смачило, Оксана Володимирівна Іващенко, Ярослава Леонідівна |
Дата публикации: | апр-2015 |
Издательство: | Дільниця оперативної поліграфії при КНУТД |
Библиографическое описание: | Смачило О. В. Формування споживчих властивостей хутряних виробів / О. В. Смачило, Я. Л. Іващенко // XIV Всеукраїнська наукова конференція молодих учених та студентів "Наукові розробки молоді на сучасному етапі", м. Київ, 23-24 квітня 2015 р. — К. : КНУТД, 2015. — С. 136. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1849 |
Faculty: | Факультет індустрії моди |
Department: | Кафедра технології та дизайну текстильних матеріалів |
Располагается в коллекциях: | Матеріали наукових конференцій та семінарів Кафедра технології моди (ТМ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези_2015_Смачило_Іващенко_ (1).PDF | Тези | 184,72 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.