Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 21-30 зі 963.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Моноресторан як один з векторів розвитку ресторанного бізнесу УкраїниЖирна, А. О.; Нишенко, О. В.
2021Сучасні закономірності управління та цифрова економіка в готельно-ресторанній справіФесак, Є. М.; Колісниченко, Т. О.
2021Роль і значення якості послуг в готельному бізнесіХарченко, А. А.; Колісниченко, Т. О.
2023Оцінка ролі туризму в економіці Європейського Союзу, його вплив на зайнятість та ВВПСеменюк, Л. Л.; Савчук, Я. О.; Моца, А. А.
29-сер-2023Чинники диверсифікації в секторі HoReCa: глобальні трендиБорисова, Оксана Володимирівна; Пшеничний, Б. М.; Алєксєєнко, В. С.
27-чер-2023Розвиток туристичної галузі в Кіровоградській області: стереотипи і реальністьСеменюк, Л. Л.
2021Теоретичні аспекти управління персоналом підприємств готельно-ресторанного господарстваФедоренко, А. О.; Колісниченко, Т. О.
жов-2023Шляхи оновлення туристичного продукту суб’єктів господарювання України в сучасних умовахГородянська, Лариса Володимирівна
2021Creative industries and their role in Ukraine's economic systemVerhun, Antonina; Bondarchuk, Julia
2021Готельно-ресторанний бізнес України: аналітичний аспектГрекова, А. О.; Кривощепова, Г. М.; Нишенко, О. В.