Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19007
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorFukleva, Larysa-
dc.contributor.authorGrechana, Olena-
dc.contributor.authorSaliy, O. O.-
dc.date.accessioned2021-12-01T10:14:55Z-
dc.date.available2021-12-01T10:14:55Z-
dc.date.issued2021-08-
dc.identifier.citationFukleva L. Study chemical compounds satureja montana for prospective species in Ukrainian flora / L. Fukleva, O. Grechana, O. Saliy // Abstracts for 5th International Symposium on Phytochemicals in Medicine and Food (5-ISPMF), August 25 - September 01, 2021, Nanchang, China. – Р. 403.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19007-
dc.description.abstractSummer (or garden) and winter savory in Ukraine are not official plants, but are included in the Pharmacopoeias of France and other countries. The study of the composition of the essential oil from herbal raw materials of this plant, which is cultivated in the south of Ukraine, was the aim of our work. The essential oil of winter savory (fugitive, highly mobile, light-yellow liquid) was obtained using the hydrodistillation method. A sample of the obtained essential oil was analyzed by gas-liquid chromatography on a Percin Elmer XL appliance, which is equipped with a flamingly-ionization detector and anAutosystem capillary column with a mass-detector Q-Mass 910 with a length of 30 m and an internal diameter of 0.25 mm. 24 components were identified.uk
dc.language.isoenuk
dc.publisherInternational Association of Dietetic Nutrition and Safety (IADNS), Phytochemical Society of Europe (PSE) and the Phytochemical Society of Asia (PSA)uk
dc.subjectessential oil compositionuk
dc.subjectwinter savoryuk
dc.subjectgas-liquid chromatographyuk
dc.titleStudy chemical compounds satureja montana for prospective species in Ukrainian florauk
dc.typeThesisuk
local.subject.sectionХімічні технології та екологічна безпекаuk
local.subject.facultyФакультет хімічних та біофармацевтичних технологійuk
local.subject.departmentКафедра промислової фармаціїuk
local.conference.locationNanchang University, Chinauk
local.conference.date2021-08-25-
local.conference.namePhytochemicals in Medicine and Food (5-ISPMF)uk
local.subject.method1uk
Располагается в коллекциях:Кафедра промислової фармації (ПФ)
Матеріали наукових конференцій та семінарів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
PP67_Study_chemical_compounds_satureja_montana-403.pdf214,63 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.