Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19470
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorШіковець, К. О.-
dc.contributor.authorДишкант, Юрий Олексійович-
dc.date.accessioned2022-02-16T12:24:37Z-
dc.date.available2022-02-16T12:24:37Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationДишкант Ю. О. Моделювання динаміки ринку ресторанного бізнесу в Україні : дипломна магістерська робота за спеціальністю 051 Економіка / Ю. О. Дишкант ; наук. кер. К. О. Шіковець ; рец. Г. М. Квіта. – Київ : КНУТД, 2021. – 155 с.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19470-
dc.description.abstractДипломну магістерську роботу присвячено дослідженню теоретичних аспектів моделювання динаміки ринку ресторанного бізнесу України та проведення кореляційно-регресійного аналізу основних факторів розвитку ринку ресторанного бізнесу. Практичне значення одержаних результатів полягає у проведенні комплексного аналізу розвитку ринку ресторанного бізнесу України та Польщі, моделюванні розвитку ринку ресторанного бізнесу на основі кореляційно-регресійного аналізу та визначенні шляхів підвищення його ефективності. Наукова новизна полягає у досконалому вивченні розвитку ресторанного бізнесу України, аналізі факторів впливу та прогнозуванні перспектив його розвитку.uk
dc.description.abstractThe master's thesis is devoted to the study of theoretical aspects of modeling the dynamics of the restaurant business market of Ukraine and conducting correlation and regression analysis of the main factors of development of the restaurant business market. The practical significance of the obtained results is to conduct a comprehensive analysis of the development of the restaurant business market of Ukraine and Poland, modeling the development of the restaurant business market based on correlation and regression analysis and identify ways to improve its efficiency. Scientific novelty is a thorough study of the development of the restaurant business in Ukraine, analysis of factors of influence and forecasting the prospects for its development.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectкореляційно-регресійний аналізuk
dc.subjectресторанне господарствоuk
dc.subjectдіяльність із забезпечення стравами та напоямиuk
dc.subjectcorrelation-regression analysisuk
dc.subjectrestaurant businessuk
dc.subjectactivities with the provision of food and beveragesuk
dc.titleМоделювання динаміки ринку ресторанного бізнесу в Україніuk
dc.title.alternativeModeling the dynamics of the restaurant business market in Ukraineuk
dc.typeДипломний проектuk
local.contributor.altauthorDyshkant, Yu. O.-
local.subject.facultyФакультет управління та бізнес-дизайнуuk
local.subject.departmentКафедра маркетингу та комунікаційного дизайнуuk
local.subject.method1uk
local.diplom.groupМгБА-20uk
local.diplom.targetВивчення теоретичних аспектів моделювання динаміки ринку ресторанного бізнесу України, визначення чинників, що впливають на розвиток ринку ресторанного бізнесу та встановлення регресійної залежності між ними.uk
local.diplom.objectПроцес розвитку ринку ресторанного бізнесу України.uk
local.diplom.predmetТеоретичні, методичні та практичні аспекти розвитку ринку ресторанного бізнесу України.uk
local.diplom.methodТеоретична і методологічна основа дослідження базується на фундаментальних положеннях економічної теорії з вивчення проблемних сторін стратегії розвитку ринку високотехнологічної продукції.uk
local.diplom.okrМагістрuk
local.diplom.speciality051 Економікаuk
local.diplom.programБізнес-аналітикаuk
local.contributor.altadvisorShikovets, K.-
Располагается в коллекциях:Кафедра маркетингу та комунікаційного дизайну (МКД)
Магістерський рівень

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Dyplom051_Dyshkant_Shikovets.pdf3,72 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.