Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19614
Название: Бізнес-аналітика в системі інформатизації підприємницької діяльності сфери обслуговування
Другие названия: Business intelligence in the system of informatization of entrepreneurial activity in the sphere of service
Авторы: Шостак, Н. С.
Редька, В. Ю.
Яворська, О. Г.
Ключевые слова: бізнес-аналітика
підприємництво
готельно-ресторанний бізнес
туристичний бізнес
business intelligence
business activity
tourist
hotel business
restaurant business
Дата публикации: 2021
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Шостак Н. С. Бізнес-аналітика в системі інформатизації підприємницької діяльності сфери обслуговування / Н. С. Шостак, В. Ю. Редька, О. Г. Яворська // Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості : матеріали II Всеукраїнської конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Київ, 18 листопада 2021 року. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 274-278.
Краткий осмотр (реферат): В статті розглянуто ключові аспекти бізнес-аналітики як важливої складової організації сучасного сталого підприємництва у сфері готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Дослідження проведено на основі аналізу наукових джерел інформації та пошуково-дослідницької роботи студентів наукового гуртка кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу факультету культурних та креативних технологій Київського національного університету технологій та дизайну. Викладено основні положення щодо ролі бізнес-аналітики та представлено структурно-логічні схеми щодо місця business intelligence (ВI) у роботі суб'єктів підприємницької діяльності сфери обслуговування.
The article considers the key aspects of business intelligence (ВI) as an important component of the organization of modern sustainable entrepreneurship in the tourism, hotel and restaurant business. The study was conducted on the basis of the analysis of science studio of information and research work of students of the scientific circle of the Department of Tourist, Hotel and Restaurant business of the Faculty of Cultural and Creative Industries at the Kiev National University of Technology and Design. The main approaches to the formation of the business іntelligence are presented and structural and logical schemes on the place of business intelligence in the work of business entities in the field of service are presented.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19614
Располагается в коллекциях:Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)
Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatyka2021_V2_P274-278.pdf201,36 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.