Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/20132
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorDenysenko, Vitalinaen
dc.contributor.authorBarabash, Ludmyla-
dc.date.accessioned2022-10-22T19:41:33Z-
dc.date.available2022-10-22T19:41:33Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationBarabash L. Modern problems of hotel and restaurant business development / L. Barabash ; scient. supervisor V. Denysenko // Інноваційні тенденції підготовки фахівців в умовах полікультурного та мультилінгвального глобалізованого світу : збірник тез доповідей VII Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 5 квітня 2022 р. / за заг. ред. Ю. А. Бондарчук. – Київ : КНУТД, 2022. – С. 75-79.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/20132-
dc.language.isoenuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.titleModern problems of hotel and restaurant business developmentuk
dc.typeThesisuk
local.contributor.altauthorБарабаш, Л.uk
local.conference.locationКиїв-
local.conference.date2022-04-05-
local.conference.nameІнноваційні тенденції підготовки фахівців в умовах полікультурного та мультилінгвального глобалізованого світу-
local.conference.sectionПрофесійне становлення фахівців в епоху глобалізації: досвід, проблеми, перспективиuk
local.contributor.altadvisorДенисенко, В. М.uk
Розташовується у зібраннях:Інноваційні тенденції підготовки фахівців в умовах полікультурного та мультилінгвального глобалізованого світу
Кафедра філології та перекладу (ФП)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ITPF_2022_P075-079.pdf364,61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.