Основні права людини і громадянина в умовах глобалізації : [41] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Збірник містить матеріали доповідей і повідомлень учасників Всеукраїнського науково-практичного круглого столу "Основні права людини і громадянина в умовах глобалізації", який відбувся в Київському національному університеті технологій та дизайну за ініціативи кафедри приватного та публічного права Інституту права та сучасних технологій, м. Київ, Україна; кафедри теорії та історії держави і права Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, м. Дніпро, Україна; кафедри теорії та філософії права факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Одеського державного університету внутрішніх справ, м. Одеса, Україна, 23 листопада 2022 року. Результатом проведеного круглого столу є напрацьовані висновки та рекомендації щодо проблемних правових питань забезпечення реалізації прав людини та реформування Українського діючого права і законодавства, ефективності діючих в Україні механізмів реалізації прав і свобод людини та громадянина в умовах глобалізації.

Матеріали викладені в авторській редакції. Відповідальність за точність поданих фактів, цитат, цифр і прізвищ несуть автори доповідей і повідомлень.

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 41 по 41 из 41
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2022Проблемні питання реалізації права на екологічну інформаціюБровко, Н. І.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 41 по 41 из 41