Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23783
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТоміч, Л. М.-
dc.contributor.authorБузинний, Б. О.-
dc.date.accessioned2023-06-28T12:49:50Z-
dc.date.available2023-06-28T12:49:50Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationТоміч Л. М. Особливості оздоровчого харчування у фітнесі / Л. М. Томіч, Б. О. Бузинний // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник матеріалів ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 14 квітня 2023 року. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 104-107.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23783-
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectраціональне харчуванняuk
dc.subjectздорове харчуванняuk
dc.subjectоздоровче харчуванняuk
dc.subjectфітнесuk
dc.subjectзбалансоване харчуванняuk
dc.titleОсобливості оздоровчого харчування у фітнесіuk
dc.typeThesisuk
local.conference.locationКиїв-
local.conference.date2023-04-14-
local.conference.nameІнтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій-
local.conference.sectionІнноваційні технології у фізичній культурі і спортіuk
Розташовується у зібраннях:Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій
Кафедра фізичного виховання та здоров'я (ФВЗ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
INORKKI_2023_P104-107.pdf276,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.