Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24273
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorШидловська, О. А.-
dc.contributor.authorСавицька, Карина Василівна-
dc.date.accessioned2023-08-22T11:08:47Z-
dc.date.available2023-08-22T11:08:47Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСавицька К. В. Технологія отримання пивних дріжджів : дипломний бакалаврський проєкт за спеціальністю 162 Біотехнології та біоінженерія / К. В. Савицька ; наук. кер. О. А. Шидловська ; рец. І. М. Волошина. – Київ : КНУТД, 2023. – 84 с.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24273-
dc.description.abstractДипломний бакалаврський проєкт присвячено технології отримання пивних дріжджів у відповідності до техніко-економічного обґрунтування. У дипломному проєкті обґрунтовано технологію отримання пивних дріжджів, отриманих на основі Saccharomyces cerevisiae штаму Kolin. Представлено технологічну схему виробництва пивних дріжджів, яка передбачає стадії санітарної підготовки виробництва, підготовку стерильного аераційного повітря, приготування та стерилізацію поживних середовищ, виробничий біосинтез, зберігання культуральної рідини та знешкодження відходів. Було обґрунтовано вибір біологічного об‘єкту, спосіб проведення біосинтезу, кількість необхідних стадій підготовки посівного матеріалу, склад, стерилізацію та приготування поживного середовища, кількість та тривалість виробничих циклів. Дипломний бакалаврський проєкт включає методики контролю на стадії біосинтезу та на стадії отримання культуральної рідини пивних дріжджів.uk
dc.description.abstractThe bachelor's degree project is dedicated to the technology of beer yeast production based on the technical and economic justification. The project substantiates the technology of production of beer yeast based on the Saccharomyces cerevisiae strain Kolin. The technological scheme of beer yeast production is presented, which includes stages of sanitary preparation of production, preparation of sterile aeration air, preparation and sterilization of nutrient media, industrial biosynthesis, storage of culture liquid, and waste disposal. The choice of biological object, method of biosynthesis, number of required stages of inoculum preparation, composition, sterilization, and preparation of nutrient media, as well as the quantity and duration of production cycles, are justified. The bachelor's degree project includes the control methodology at the biosynthesis stage and at the stage of obtaining the liquid culture of beer yeast.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectбіосинтез пивних дріжджівuk
dc.subjectштам Kolinuk
dc.subjectbeer yeast biosynthesisuk
dc.subjectSaccharomyces cerevisiaeuk
dc.subjectKolin strainuk
dc.titleТехнологія отримання пивних дріжджівuk
dc.title.alternativeBeer yeast production technologyuk
dc.typeДипломний проектuk
local.contributor.altauthorSavytska, Karyna-
local.subject.facultyФакультет хімічних та біофармацевтичних технологійuk
local.subject.departmentКафедра біотехнології, шкіри та хутраuk
local.subject.method1uk
local.diplom.groupББТск-20uk
local.diplom.okrБакалаврuk
local.diplom.speciality162 Біотехнології та біоінженеріяuk
local.diplom.programБіотехнологіяuk
local.contributor.altadvisorShydlovska, Olga-
Розташовується у зібраннях:Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ)
Бакалаврський рівень

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dyplom162_Savytska_Shydlovska.pdfБакалаврський проєкт4,68 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.