Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25062
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБабич, А. І.-
dc.contributor.authorТелушка, С. А.-
dc.contributor.authorБіценєва, Т. В.-
dc.date.accessioned2023-11-12T15:14:31Z-
dc.date.available2023-11-12T15:14:31Z-
dc.date.issued2023-03-
dc.identifier.citationБабич А. І. Порівняльний аналіз споживних властивостей сучасних тканин для легкого одягу жіночого асортименту / А. І. Бабич, С. А. Телушка, Т. В. Біценєва // НАУКА, ОСВІТА, БІЗНЕС: сучасні виклики та сталий розвиток = SCIENCE, EDUCATION, BUSINESS: modern challenges and sustainable development : збірник тез доповідей за матеріалами Міжнародної науково-практичної конференції, м. Мукачево, 30 березня 2023 року. – Мукачево : Вид-во МДУ, 2023. – С. 59-60.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25062-
dc.language.isoukuk
dc.publisherМукачівський державний університетuk
dc.titleПорівняльний аналіз споживних властивостей сучасних тканин для легкого одягу жіночого асортиментуuk
dc.typeThesisuk
local.subject.sectionМистецтвознавство, дизайн і ергономікаuk
local.subject.facultyФакультет мистецтв і модиuk
local.subject.departmentКафедра технології модиuk
local.conference.locationМукачевоuk
local.conference.date2023-03-30-
local.conference.nameНАУКА, ОСВІТА, БІЗНЕС: сучасні виклики та сталий розвитокuk
local.conference.nameSCIENCE, EDUCATION, BUSINESS: modern challenges and sustainable developmentuk
local.subject.method0uk
Розташовується у зібраннях:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра технології моди (ТМ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
20231108_304.pdf225,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.