Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25269
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorВолівач, А. П.-
dc.contributor.authorЛебеденко, Ю. О.-
dc.contributor.authorЛитиченко, І. П.-
dc.date.accessioned2023-12-07T12:26:36Z-
dc.date.available2023-12-07T12:26:36Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.identifier.citationВолівач А. П. Параметрична модель технологічного процесу виробництва молочних сумішей сушильної установки / А. П. Волівач, Ю. О. Лебеденко, І. П. Литиченко // Наука, освіта, технології і суспільство в умовах глобалізації = Science, education, technology and society in the context of globalization : збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, м. Біла Церква, 10 червня 2023 року. – У 2-х ч. – Ч. 2. – Біла Церква : ЦФЕНД, 2023. – С. 15-16.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25269-
dc.language.isoukuk
dc.publisherЦентр фінансово-економічних наукових дослідженьuk
dc.subjectпараметрична модельuk
dc.subjectтехнологічний процесuk
dc.subjectвиготовлення молочних сумішейuk
dc.subjectсушильна установкаuk
dc.subjectсушильна вежаuk
dc.titleПараметрична модель технологічного процесу виробництва молочних сумішей сушильної установкиuk
dc.typeThesisuk
local.subject.sectionЕлектронні пристрої та електротехнічні комплекси, комп’ютерно-інтегровані системи управлінняuk
local.subject.facultyФакультет мехатроніки та комп'ютерних технологійuk
local.subject.departmentКафедра інформаційних та комп'ютерних технологійuk
local.conference.locationм. Біла Церква, Українаuk
local.conference.date2023-06-10-
local.conference.nameНаука, освіта, технології і суспільство в умовах глобалізаціїuk
local.conference.nameScience, education, technology and society in the context of globalizationuk
local.subject.method1uk
Располагается в коллекциях:Кафедра інформаційних та комп'ютерних технологій (ІКТ)
Матеріали наукових конференцій та семінарів



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.