Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2622
Название: Газові ринки ЄС та України: сучасний стан і перспективи розвитку
Другие названия: Gas Markets of EU and Ukraine: Modern State and Prospects of Development
Авторы: Касич, Алла Олександрівна
Яковенко, Ярослава Юріївна
Ключевые слова: нафтова промисловість
ефективність
енергоефективність
перспективи
ринок
Дата публикации: 2013
Библиографическое описание: Касич А.О. Газові ринки ЄС та України: сучасний стан і перспективи розвитку /А. О. Касич, Я. Ю. Яковенко // Бізнес Інформ. – 2013. – № 9. – С. 8–15.
Source: Бізнес Інформ
Краткий осмотр (реферат): Мета статті полягає у дослідженні сучасного стану і тенденцій розвитку газових секторів ЄС та України, виявленні проблем вітчизняного енергетичного сектора. Проаналізовано зміни у світовому газовому секторі. Розглянуто європейську систему енергозабезпечення. Зосереджено увагу на дослідженні стану газового ринку ЄС за базовими показниками, джерелами постачання газу та нормативно-правовими засадами функціонування. Проаналізовано проблеми диверсифікації поставок природного газу до країн Європи. Обґрунтовано роль України як головного транзитера природного газу. На основі проведеного дослідження визначено напрями підвищення потенціалу газової промисловості України. Наголошено на зацікавленості України та ЄС в активізації розвитку енергетичної політики України. Виокремлено основні проблеми, які постають перед Україною на шляху входження до єдиного енергетичного ринку ЄС. Подано інструменти вирішення забезпечення ефективного функціонування газотранспортної системи України.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2622
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра менеджменту та публічного адміністрування
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Кафедра управління та смарт-інновацій (УСІ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
business-inform-2013-9_0-pages-8_15.pdf448,93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.