Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/26277Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Заєць, А. В. | - |
| dc.contributor.author | Андреєва, О. А. | - |
| dc.date.accessioned | 2024-04-15T12:44:27Z | - |
| dc.date.available | 2024-04-15T12:44:27Z | - |
| dc.date.issued | 2023 | - |
| dc.identifier.citation | Заєць А. В. Дослідження сучасних модифікованих жирувальних матеріалів / А. В. Заєць, О. А. Андреєва // Освіта для сталого майбутнього: екологічні, технологічні, економічні і соціокультурні питання : колективна монографія за матеріалами Всеукраїнської наукової конференції, м. Київ, 18 жовтня 2023 року / за ред. В. П. Плаван, А. О. Касич, О. О. Бутенко. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 290-294. | uk |
| dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/26277 | - |
| dc.description.abstract | Сталий розвиток промисловості невід’ємний від активного пошуку нових ефективних способів оброблення та матеріалів. Проаналізовано фізико-хімічні властивості сучасних модифікованих жирів як перший крок до обгрунтованого їх застосування в інноваційній технології виробництва еластичної шкіри. | uk |
| dc.language.iso | uk | uk |
| dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
| dc.title | Дослідження сучасних модифікованих жирувальних матеріалів | uk |
| dc.type | Thesis | uk |
| local.conference.location | Київ | - |
| local.conference.date | 2023-10-18 | - |
| local.conference.name | Освіта для сталого майбутнього: екологічні, технологічні, економічні і соціокультурні питання | - |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ) Освіта для сталого майбутнього: екологічні, технологічні, економічні і соціокультурні питання | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| OSM_2023_Р290-294.pdf | 668,3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.