Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27134
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГригоревська, Олена Олександрівна-
dc.contributor.authorКозій, Є. А.-
dc.date.accessioned2024-08-20T10:32:34Z-
dc.date.available2024-08-20T10:32:34Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГригоревська О. О. Вплив штучного інтелекту на розвиток ресторанного бізнесу / О. О. Григоревська, Є. А. Козій // Імперативи економічного зростання в контексті реалізації Глобальних цілей сталого розвитку : матеріали V Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, м. Київ, 23 квітня 2024 року. – Київ : КНУТД, 2024. – С. 245-247.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27134-
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.titleВплив штучного інтелекту на розвиток ресторанного бізнесуuk
dc.typeThesisuk
local.conference.locationКиїв-
local.conference.date2024-04-23-
local.conference.nameІмперативи економічного зростання в контексті реалізації Глобальних цілей сталого розвитку-
local.conference.sectionПідприємницька освіта як засіб досягнення цілей стійкого розвитку та інструмент формування організаційно-підприємницького капіталу в Україніuk
Розташовується у зібраннях:Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу (ФБК)
Імперативи економічного зростання в контексті реалізації Глобальних цілей сталого розвитку

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IMPER_2024_P245-247.pdf596,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.