Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27889Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова | 
|---|---|---|
| dc.contributor.advisor | Krotova, T. F. | en | 
| dc.contributor.advisor | Isakova, Yelizaveta | en | 
| dc.contributor.author | Derevianko, Yelizaveta | - | 
| dc.date.accessioned | 2024-11-04T17:36:54Z | - | 
| dc.date.available | 2024-11-04T17:36:54Z | - | 
| dc.date.issued | 2024 | - | 
| dc.identifier.citation | Derevianko Ye. The identity of the "Otara" coffee brand: means of visualizing animalistic motifs / Ye. Derevianko ; scientific supervisor T. F. Krotova ; language consultant Ye. Isakova // Інноваційні тенденції підготовки фахівців в умовах полікультурного та мультилінгвального глобалізованого світу : збірник тез доповідей IX Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 11 квітня 2024 р. / за заг. ред. І. А. Махович. – Київ : КНУТД, 2024. – С. 129-132. | uk | 
| dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27889 | - | 
| dc.language.iso | en | uk | 
| dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk | 
| dc.title | The identity of the "Otara" coffee brand: means of visualizing animalistic motifs | uk | 
| dc.type | Thesis | uk | 
| local.conference.location | Київ | - | 
| local.conference.date | 2024-04-11 | - | 
| local.conference.name | Інноваційні тенденції підготовки фахівців в умовах полікультурного та мультилінгвального глобалізованого світу | - | 
| local.conference.section | Професійне становлення фахівців в епоху глобалізації: досвід, проблеми, перспективи | uk | 
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра філології та перекладу (ФП) Кафедра мистецтва та дизайну костюма (МДК) Інноваційні тенденції підготовки фахівців в умовах полікультурного та мультилінгвального глобалізованого світу | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ITPF_2024_P129-132.pdf | 491,39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
