Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27913| Назва: | Lactic acid bacteria in the food industry |
| Автори: | Denysenko, Vitalina Makarenko, Mykyta |
| Дата публікації: | 2024 |
| Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
| Бібліографічний опис: | Makarenko M. Lactic acid bacteria in the food industry / M. Makarenko ; sientific supervisor V. Denysenko // Інноваційні тенденції підготовки фахівців в умовах полікультурного та мультилінгвального глобалізованого світу : збірник тез доповідей IX Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 11 квітня 2024 р. / за заг. ред. І. А. Махович. – Київ : КНУТД, 2024. – С. 204-206. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27913 |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра філології та перекладу (ФП) Інноваційні тенденції підготовки фахівців в умовах полікультурного та мультилінгвального глобалізованого світу |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ITPF_2024_P204-206.pdf | 201,4 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.